ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα Stop Hémo® παράγονται από αλγινικό ασβέστιο από θαλάσσια φύκια. Υπάρχουν πολλών ειδών φύκια (πράσινα, κόκκινα και καφέ). Τα καφέ φύκια είναι τα πιο συνηθισμένα και περιλαμβάνουν τρεις κύριες ποικιλίες. Το Stop Hémo® παράγεται από αυτές τις τρεις ποικιλίες και συνεπώς επωφελείται από τις αιμοστατικές και θεραπευτικές ιδιότητές τους.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΥΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ!

Όταν έρχεται σε επαφή με το αίμα ή μια ρέουσα πληγή, το Stop Hémo® απελευθερώνει τα ιόντα ασβεστίου Ca2+.

Τα ιόντα ασβεστίου υπάρχουν φυσικά στον οργανισμό. Συγκεκριμένα, συντελούν στο σχηματισμό και την ανανέωση των οστών, τις μυϊκές συσπάσεις και τις συσπάσεις του καρδιακού μυ, την πήξη του αίματος και τις κυτταρικές ανταλλαγές.

Όταν το Stop Hémo® απελευθερώνει ιόντα ασβεστίου στο τραύμα, προάγει την φυσιολογική αιμόστασηΗ φυσιολογική διαδικασία, που οδηγεί στο σχηματισμό πηγμάτων αίματος και τις διαδικασίες επούλωσης τραυμάτων.
origine-naturelle-1

Σταματά άμεσα την αιμορραγία:

Τα ιόντα ασβεστίου είναι ουσιώδη στο σχηματισμό πήγματος. Το πήγμα φράσσει το αιμοφόρο αγγείο και επομένως διακόπτει την αιμορραγία.

Επούλωση τραύματος:

Τα ιόντα ασβεστίου ενεργοποιούν τα σημαντικότερα κύτταρα που ενέχονται στην επούλωση των τραυμάτων. Τα κύτταρα αυτά αποκαθιστούν τις βλάβες στους κατεστραμμένους ιστούΕξαρτήματα του δέρματος (επιδερμίδα, δερμίδα, υποδερμίδα)  ς.

Ανώδυνη απομάκρυνση:

Όταν έρχονται σε επαφή με το τραύμα, οι ίνες σχηματίζουν μια μεμβράνη (τζελ). Ως αποτέλεσμα, το Stop Hémo® δεν κολλάει στην πληγή κατά την απομάκρυνσή του. Το επίθεμα και το αυτοκόλλητο επίθεμα μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς καθόλου πόνο.

origine-naturelle-2